Koffie bestellen


  De heerlijkste koffie bestel je bij Anita's boetiek!


  *Prijzen zijn per kilogram, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten
  (gratis bij bestellingen vanaf 4 kilogram, anders €7,25).

  Café Del Dia

  Mocca D'or Café Del Dia

  Café Del Dia is een prachtige blend bestaande uit zowel robusta- als arabica bonen. Deze bonen zijn afkomstig uit; Guatemala, Costa Rica, Brazilië, Peru en Indonesië. De smaak is hierdoor zéér compleet en bevat nuances van druiven & lichte rietsuiker. De koffie is uitermate geschikt voor alle koffievarianten.

  €20,95*

  Mocca D'or Sicilia

  Mocca D'or Sicilia

  De Sicilia is de ultiem krachtige Italiaanse espresso koffie. Deze melange is uitermate geschikt voor het maken van een echte sublieme espresso of cappuccino. De Sicilia is een briljante mix van robusta en arabica koffiebonen, afkomstig uit Zuid- Amerika en Azië. Kenmerkend voor de smaak van de Sicilia zijn de nuances van pinda en aarde.

  €21,50*

  Mocca D'or Café Del Mundo

  Mocca D'or Café Del Mundo

  Deze melange bestaat uit koffiesoorten die afkomstig uit onder andere Guatemala, Honduras en Costa Rica. De nuances van walnoot, gember en karamel maken deze koffie zeer aantrekkelijk. Deze koffie komt het beste tot zijn recht als espresso, cappuccino en andere op melk gebaseerde koffievarianten.

  €21,50*

  Mocca D'or Sulawesi Kalosi

  Mocca D'or Sulawesi Kalosi

  De Sulawesi Kalosi is een Single Origin koffie uit Indonesië bestaande uit 100% Arabica bonen. Deze koffie komt uit de regio Tana Toraja - Mamasa. De smaak is uitgesproken en kruidig met nuances van hout, truffel, cacao en peper: een bijzondere mix!

  €23,50*

  Mocca D'or Santos Brasil Cerrado

  Mocca D'or Santos Brasil Cerrado

  De Santos Brasil Cerrado is een Single Origin koffie bestaande uit 100% Arabica bonen; mild, zacht en met een iets zoete smaak. Deze koffie biedt smaaknuances van pinda, cacao en karamel.

  €23,50*

  Mocca D'or Colombia Supremo

  Mocca D'or Colombia Supremo

  De Colombia Supremo is een Single Origin koffie en een echte klassieker! Bestaande uit 100 % Arabica bonen met een licht fruitige en iets zoete smaak. Deze koffie heeft smaaknuances van sinaasappel, grapefruit en karamel.

  €23,50*

  Mocca D'or Café Marimba

  Mocca D'or Café Marimba

  De Marimba is een blend van 100% Arabica bonen samengesteld uit de beste bonen uit Ehiopië en Kenia. De smaak is bloemig, kruidig en zoet met warme nuances van karamel, vanille en bloemen. De koffiebonen worden verbouwd op plantages op een hoogte van minimaal 1200 meter hoog. De Marimba is het meest geschikt voor het maken van een heerlijke lungo.

  €23,50*

  Mocca D'or Exclusivo

  Mocca D'or Exclusivo

  De Exclusivo is een prachtige uitgebalanceerde espressomelange van 100% Arabica bonen uit Zuid-Amerika en Afrika; vol van smaak met een mooie mix van rins en zoet. De Exclusivo heeft een delicate, bloemige en fruitige smaak met duidelijke nucances van abrikoos en sinaasappel. De Exclusivo is geschikt voor alle koffievarianten.

  €23,95*